Bruno Saman

Gedreven communicator in de meest brede zin des woords. Mijn specialiteit is om in de huid te kruipen van een bepaalde onderneming, persoon of ontwikkeling. Inhoudelijk en menselijk de diepte in gaan zonder het overzicht te verliezen. Het snijpunt van humor en inhoudelijke verdieping is het gebied waar ik mij het liefst begeef.

Geboren in het pittoreske Zutphen. Een ogenschijnlijk rustig en fraai hanzestadje. Schijn kan echter nog weleens bedriegen. De plaatselijke rechtbank draaide er overuren en mijn affiniteit met het strafrecht kreeg er vrij concreet gestalte. Eenmaal mijn master strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam voltooid, kwamen mijn passie voor ondernemen en media steeds nadrukkelijker naar boven drijven. Het liefst een combinatie van deze twee. Bravebiz is de eerste stap in dit proces.

Heb inmiddels behoorlijk wat vlieguren als scribent gemaakt. Zowel in mijn jeugd, studententijd als de periode daarna doopte ik niet zelden de vulpen in het inkt. Maar er is meer dan schrijven. Vandaar ook Bravebiz. Ik ben ambitieus, avontuurlijk en uitgesproken. Daarnaast mag ik graag een grapje maken en de betrekkelijkheid van iets inzien. Naast het verbinden van ondernemers heeft dit platform tot uitgangspunt om te leren ondernemen. En hoe kan je dat beter doen dan het bij anderen afkijken en je eigen visie erop loslaten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>